luni, 8 septembrie 2008

Zenit

"Do not follow where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail"

Uneori e bine sa nu urmezi turma,e bine sa iti faci drumul tau , pe care sa ti-l marchezi cu fiecare pas , cu fiecare idee sau cu fiecare gand. Il marchezi tu,dar trebuie sa lasi si altora ocazia de a mai da cate o sapatura pe cararea vietii tale .Mergand tot singur, drumul tau va fi mai greu de batatorit , iar in cazul unei presupuse intoarceri, iti va fi greu sa gasesti calea inapoi.
Cel mai frumos drum pe care il poate urma un om in viata e ,insa , drumul prin sufletele celor din jur.E usor sa treci prin viata, dar e greu sa lasi urme. Urme, bineinteles in sensul bun. Si ar fi indicat sa lasi urme apasate, ca ale unui urs pe zapada proaspat cazuta, sau, mai mult, urma unui cui in tocul usii.Urme care dispar greu.....sau,nu dispar niciodata.
Drumul asta, greu de construit, e o cale anevoioasa,dar sigura spre Zenit, spre punctul ala de multumire pe care vrem cu totii sa il atingem cel putin o data in viata.
Asadar, concluzia e : treci prin viata grabit sau nu, dar nu uita sa lasi urme.Doar prin impactul asupra sufletelor altora poti ajunge la zenit!!

Un comentariu:

el_zorabb spunea...

why not leave a new trail on the same path ? :d